Jack Ace Blackjack

Netent maakt eerste kwartaalcijfers 2016 bekend

Wij van Jack Ace Blackjack mogen jou vandaag alles vertellen over de eerste kwartaalcijfers van Netent in 2016. In het eerste kwartaal van dit jaar heeft Netent flinke winsten weten te behalen en dat terwijl de uitbetalingspercentages van de spellen maar liefst op ruim 97% liggen! Toch kiest Netent er niet voor om nog meer winst te behalen. Waarom niet? Netent vindt het uiterst belangrijk om mee te denken in eenieders belang, daarom heeft dit bedrijf ervoor gekozen om haar uitbetalingspercentages te blijven hanteren. Hieronder leggen wij je precies uit hoe Netent zoveel winst heeft kunnen behalen.

Mobiele markt heeft voor veel winst gezorgd

Dat je tegenwoordig ook mobiel kunt spelen is voor Netent een groot voordeel geweest en dat is het eigenlijk nog steeds. Veel mensen kiezen voor deze mogelijkheid omdat je op die manier altijd en overal ter wereld een gokje kunt wagen op heel veel spellen. De spellen die Netent op de markt brengt zijn zowel in een online als Touch variant beschikbaar en dat is erg gunstig. Ook de wat oudere games worden geschikt gemaakt om mobiel gespeeld te kunnen worden. Dit is niet het enige wat meetelt want ook de soort spellen die Netent produceert maken de games van deze ontwikkelaar interessant en spannend om te spelen.

Wat zijn de cijfers?

Nu je weet dat Netent veel winst heeft behaald, wil je ook vast weten over welke cijfers we het hebben. Netent haar totale omzet is gestegen met een totaal van maar liefst 33,7% en dat betekend een stijging van € 258 miljoen euro vergeleken met vorig jaar! Hier moeten uiteraard nog alle kosten en belastingen van af worden gehaald maar dan nog blijft er een totaal over van maar liefst € 74,2 miljoen euro. Voor de aandeelhouders betekend dit overigens ook nog eens een rendement van maar liefst 1,86% per verkocht aandeel!

Jackpots van hoge bedragen

Wanneer je spellen van Netent gaat spelen maak je uiteraard kans om geldprijzen te winnen en soms kunnen deze heel hoog oplopen. Daarnaast zijn er ook tal van hoge jackpots aanwezig die het spellen heel spannend weten te maken. De Jackpots van Netent zijn wereldwijd beschikbaar omdat ieder online casino die de spellen van deze ontwikkelaar in het assortiment beschikbaar hebben, dezelfde jackpots aanbieden. Goed om te weten is dat het bedragen van de jackpots steeds hoger en hoger oplopen en dat zorgt ervoor dat wanneer jij de jackpot wint, je meteen miljonair kan zijn! Afgelopen jaar zijn er dan ook al heel wat mensen blij gemaakt toen zij de jackpot wonnen van een paar miljoen euro. Aangezien Netent goede resultaten heeft geboekt zal dit ook zeker niet veranderen!