Jack Ace Blackjack

Online Mini Blackjack

Online Mini Blackjack wordt in een klein venster gespeeld die je op de computer zal kunnen verplaatsen voor een ander scherm, daarom heeft de ontwikkeling van Mini Blackjack alles te maken met bereikbaarheid. Het maakt niet uit of je nog een sportwedstrijd of film aan het volgen bent, je zal alsnog kansen kunnen krijgen op het maken van winsten dankzij het spelen van online Mini Blackjack. Omdat je op een klein venster te maken hebt wilt het niet zeggen dat je niet voldoende zicht heb om het spel zorgvuldig te kunnen spelen. De spelregels bij Mini Blackjack kun je vergelijken met die van Blackjack Classic.

Spelregels

Voordat je aan de slag gaat met online Mini Blackjack, is het verstandig om eerst te weten hoe de spelregels werken. Om te beginnen zal je altijd eerst een inzet moeten plaatsen, alleen dan zal je een winst kunnen maken. Je moet er wel rekening mee houden dat je vast zit aan inzetlimieten, waarin jij een inzet zal moeten plaatsen. Deze kunnen al gekozen worden bij het laden van een speeltafel. De minimale inzet bij dit spel is €0,10 cent maar uiteraard is het ook geen probleem om met hogere inzetten te gaan spelen. Zodra je een inzet hebt geplaatst zullen de kaarten gedeeld worden. Zelf zal je 2 open kaarten ontvangen, voor de hand van de dealer wordt er een open en een dicht kaart neergelegd. Om een wint te behalen zal je je kansen in moeten gaan schatten op basis van de open kaart. Als er een hoge kaart gehaald wordt kun je ongeveer voor jezelf bepalen wat er gebeurd, ook kun je bedenken wat voor puntentotaal gevormd wordt voor de dealer.

black-jack

Aantal opties na het delen

Verdubbelen, splitsen of verzekeren zijn de aantal opties die je hebt na het delen van de eerste kaarten. Je kunt gaan verdubbelen als je een puntentotaal hebt van 9, 10 of 11 punten bij elkaar. Bij verdubbelen mag je je inzet nog een keer plaatsen, dit komt omdat hierbij de kans van een hand van minimaal 19 punten of hoger erg groot is. Je kunt maar 1 keer verdubbelen dus denk hier goed over na. Als je er voor kiest om te gaan splitsen zal je met 2 handen verder gaan spelen. Hiervoor moeten de kaarten die als eerste gedeeld zijn dezelfde waarde hebben, bijvoorbeeld 8 en 8. Omdat je met 2 handen verder gaat spelen zal je weer een gelijke inzet moeten plaatsen. Dan heb je ook nog verzekeren. Is de open kaart van de dealer een aas? Dan zal je dit kunnen gaan doen. Bij verzekeren is de kans op een blackjack uiteraard groot. Als je de reguliere inzet hebt verloren kan je ervoor kiezen om de helft van je inzet bij te plaatsen als verzekering. Als je dit gaat doen kan je een verdubbeling ontvangen. Je zal je verzekering kwijt zijn als de dealer geen blackjack heeft. Maar niet getreurd, je kunt altijd nog winnen met de hand die je speelt.

Extra kaart of passen?

Als je Mini Blackjack gaat spelen zal het jouw doel zijn om de dealer te verslaan. Dit doe je door 21 punten te behalen of een ander degelijk aantal. Het is altijd een optie om een extra kaart te nemen om zo je puntentotaal te verhogen, mocht je niet genoeg punten hebben om de dealer te kunnen verslaan. Passen is een mogelijkheid als je denkt genoeg punten te hebben behaald om een winst binnen te slepen. De hand van de dealer zal eerst uitgespeeld moeten worden. Of je gewonnen of verloren hebt krijg je direct te zien zodra de hand van de dealer gespeeld is volgens vaste regels. Heb je een winst uitgekeerd gekregen? Dan kun je altijd weer verder naar de volgende speelronde en wie weet win je daar weer een leuke winst.